Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist & Laser 4.7

Ναυτικός Όμιλος Άνδρου


Στην Κω έγιναν το περασμένο τριήμερο 24 με 26 Μαρτίου οι ιστιοπλοϊκοί Περιφερειακοί Αγώνες Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2017, των κατηγοριών Optimist και Laser 4.7. Στους αγώνες συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, και ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου, με αρκετές διακρίσεις, δηλαδή 4 κύπελλα και 3 προκρίσεις.

Στην κατηγορία Optimist, ο Νίκος Βαλμάς κατέλαβε τη θέση 12 στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε 114 συμμετοχές, και προκρίθηκε για συμμετοχή στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα της κατηγορίας. Στην "μικρή" κατηγορία, κορίτσια μέχρι 11 ετών, βραβεύτηκε στην 3η θέση η Σοφία Καραουλάνη (θέση 32 στη γενική κατάταξη).

Στην κατηγορία Laser 4.7, ο Πέτρος Βιδάλης κατέλαβε τη θέση 2 στη γενική κατάταξη, και η Κατιάννα Βασταρδή τη θέση 5, ανάμεσα σε συνολικά 46 συμμετοχές, και προκρίθηκαν επίσης για συμμετοχή στους αγώνες πρόκρισης της κατηγορίας τους για την Εθνική ομάδα. Τα δυο παιδιά έφυγαν από τους αγώνες και με τρεις βραβεύσεις: ο Πέτρος για την 1η θέση στα αγόρια και για τη 2η, όπως έγραψα, στη γενική, και η Κατιάννα για τη 2η θέση στα κορίτσια.
  
 

Ο όμιλός μας συμμετείχε στους φετινούς περιφερειακούς συνολικά με 10 παιδιά στην κατηγορία Optimist και 3 στην κατηγορία Laser 4.7. Αναλυτικά και αλφαβητικά (στην παρένθεση η γενική κατάταξη):

OPTIMIST
  Νίκος Βαλμάς  (12)
  Ελίζα Καραουλάνη  (31)
  Σοφία Καραουλάνη  (32)
  Νίκος Μαργέτης  (86)
  Μαριλένα Μήλα  (26)
  Ζαννής Μπατής  (57)
  Άρης Μπίστης  (24)
  Λεωνίδας Ραΐσης  (62)
  Παναγιώτης Τζιβάρας  (97)
  Στέλιος Τικόπουλος  (95)

LASER 4.7
  Κατιάννα Βασταρδή  (5)
  Πέτρος Βιδάλης  (2)
  Λεωνίδας Καρδαμίτσης  (20)
Προπονητές του Ν.Ο.Α. είναι ο Πάχος Παπαστεφάνου και ο Βασίλης Σταμούλης, οι οποίοι και συνόδευσαν τους μικρούς αθλητές μας, μαζί με τον Δημήτρη Λάσκαρη και αρκετούς γονείς. Αξίζει στα παιδιά μας ένα μεγάλο μπράβο για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους, και συγχαρητήρια στους δυο προπονητές!



Τη διοργάνωση των φετινών αγώνων είχε ο Ναυτικός Όμιλος Κω, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Κω και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου