Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης - Ημέρα τρίτη

Χώρα Άνδρου 25 Μαρτίου


Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας στις κατηγορίες Laser 4.7 και Optimist και έγινε η απονομή των επάθλων. Δύσκολη, από πλευράς καιρού, υπήρξε και η τρίτη μέρα όπου όμως, σε αντίθεση με την πρώτη, ο αέρας ήταν αρκετά πεσμένος, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν ή ολοκληρωθούν όλες οι κούρσες της ημέρας. Βέβαια το αρχικό χρονοδιάγραμμα των αγώνων παρατάθηκε (βοήθησε σ' αυτό και η αλλαγή στη θερινή ώρα) και συνεχίστηκαν οι κούρσες και μετά τις 5 το απόγευμα, ώρα που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις απονομές των επάθλων. Έτσι, συνολικά έγιναν δύο ακόμη κούρσες για τα Laser και άλλες δύο για τα Optimist. Οι απονομές ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα και η εκδήλωση κράτησε μέχρι που σκοτείνιασε.


Οι θέσεις και οι διακρίσεις όλων των αθλητών του Ομίλου μας αναλυτικά, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα είναι οι εξής. Στην κατηγορία Laser 4.7 (γενική):
- Κατιάννα Βασταρδή 3η θέση, 3ο βραβείο στη γενική, 1ο βραβείο στα κορίτσια
- Νίκος Βαλμάς 6η θέση
- Χαρίκλεια Βιδάλη 24η θέση.

Στην κατηγορία Optimist (γενική):
- Ελίζα Καραουλάνη 5η θέση
- Μαριλένα Μήλα 8η θέση
- Σοφία Καραουλάνη 12η θέση, 2ο βραβείο στα 11χρονα κορίτσια
- Άρης Μπίστης 15η θέση
- Ζαννής Μπατής 32η θέση, 3ο βραβείο στα 11χρονα αγόρια
- Νίκος Σαρρής 50η θέση
- Μάριος Γρηγοριάδης 57η θέση
- Λεμονιά Μπατή 58η θέση
- Στέλιος Τικόπουλος 70η θέση
- Νίκος Μαργιέτης 72η θέση

Δεν κατάφεραν να τερματίσουν, έδωσαν όμως το παρόν και έκαναν την πρώτη τους προσπάθεια, οι νέοι και αρκετά μικροί αθλητές μας Δέσποινα και Χριστίνα Μπακάρα, Θεόδωρος και Γιώργος Βασιλικός, Μάρκος Στρατής, Γιώργος Καλλιβρούσης, Δημήτρης Βούλγαρης, Μαρίνα Ανύση. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, στους προπονητές Φώτη Σταυρίδη και Βασίλη Σταμούλη και στο προεδρείο του Ν.Ο.Α. για τη διοργάνωση του φετινού πρωταθλήματος. Ραντεβού για το επόμενο Περιφερειακό του 2019 στο Ηράκλειο. Πρώτα όμως, ραντεβού στη Λέσβο τον Ιούνιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου