Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

...Και το σερί νικών συνεχίζεται!

Μετά τη διπλή νίκη των Εφήβων εναντίον του Α. Ο. Ερμούπολης και του Άρη Σύρου το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήρθε η σειρά των Παίδων του Α. Ο. Άνδρου να φέρουν πίσω σήμερα από τη Σύρο άλλες δύο νίκες, αντιμετωπίζοντας τα αντίστοιχα Παιδικά τμήματα των πιο πάνω συλλόγων και παραμένοντας έτσι οι μόνοι αήττητοι στο Βόρειο Όμιλο με 7 στα 7 παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας.


(φώτο: Andros B.C.)

Το Σάββατο το απόγευμα οι Παίδες αγωνίστηκαν με τον Α. Ο. Ερμούπολης σε ένα, απ' ότι λέγεται, πολύ καλό παιχνίδι, όπου κατάφεραν στην τρίτη περίοδο να ανατρέψουν το προβάδισμα που πήραν οι Συριανοί στο πρώτο ημίχρονο. Οι τέσσερις περίοδοι έκλεισαν με σκορ 22-23, 43-36, 58-60 και 77-84.

(φώτο: Andros B.C.)
Την Κυριακή το πρωί αγωνίστηκαν με τον Άρη Σύρου και πήραν την έβδομη νίκη, με τελικό αποτέλεσμα 33-56 αλλά και προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο (οι περίοδοι: 14-17, 19-29, 30-44 και 33-56).

Το όγδοο και τελευταίο παιχνίδι του, πρώτου βαθμολογικά στο Βόρειο Όμιλο Κυκλάδων, Α. Ο. Άνδρου στην κατηγορία Παίδων θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τήνου στις 15 Μαρτίου, με αντίπαλο τον Περιστεριώνα.

Πηγές: Andros B.C., SportCyclades

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου