Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Στα final-4 ο Α. Ο. Άνδρου

Νέες  ημερομηνίες - Η σελίδα ενημερώθηκε με τις ισχύουσες αλλαγές

Μετά το αήττητο του Παιδικού τμήματος Μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου Άνδρου που το οδηγεί στους τελικούς της κατηγορίας, ήρθε το περασμένο Σαββατοκύριακο και η σειρά του Εφηβικού τμήματος να πάρει αντίστοιχη πρόκριση για το final-4. Αυτό το κατόρθωσε με δύο θριαμβευτικές συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στη Σύρο: την πρώτη το Σάββατο εναντίον του Α. Ο. Ερμούπολης με 61-95, και τη δεύτερη την Κυριακή εναντίον του Άρη Σύρου με (ακόμη μεγαλύτερη διαφορά) 31-79.


Α. Ο. Ερμούπολης - Α.Ο. Άνδρου (φώτο: ΕΣΚΚ)
Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων έχει ήδη ανακοινώσει τις ημερομηνίες και τους τόπους διεξαγωγής των final-4 για τις τρεις κατηγορίες. Έτσι οι Κορασίδες θα αγωνιστούν στην Τήνο (Κλειστό Γυμναστήριο Τήνια 1895) το 3ήμερο 20-22 Μαρτίου, οι Έφηβοι στη Σαντορίνη (Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ) το επόμενο 3ήμερο 27-29 Μαρτίου και οι Παίδες το μεθεπόμενο 3-5 Απριλίου στην Πάρο (Κλειστό Γυμναστήριο ΑΠΧ Αρχιλόχου-Μάρπησσας).


Καλή συνέχεια και στα τρία τμήματα του Α. Ο. Άνδρου και καλή επιτυχία στους τελικούς για τους Παίδες και τους Εφήβους μας!

(πηγή: ΕΣΚΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου